Tennisarm of golfarm en acupunctuur

Voor welke klachten?
Kunt u uw arm niet meer gebruiken bij handen schudden, een doekje uitwringen omdat u anders vergaat van de pijn? Ook het optillen van een kopje kan al onmogelijk zijn. Dan zou het goed kunnen dat u last heeft van een zogenaamde tennisarm of golfarm! Wees er daarom snel bij en kom langs voor een acupunctuurbehandeling. Hoe sneller u komt, hoe sneller u er weer van af bent!

Hoe ziet de behandeling er uit?
Na een uitgebreide intake zal ik de elleboog onderzoeken. Vervolgens zet ik naaldjes op enkele acupunctuurpunten en dan blijven ze ongeveer 25 minuten zitten. Het kan zijn dat het nodig is om nog enkele naaldjes op andere plaatsen te zetten. Deze behandeling wordt dan enkele malen herhaald.  In combinatie met het in acht nemen van de arm gedurende de behandeling, zult u binnen een aantal behandelingen van uw klachten af zijn.
Het aantal behandelingen hangt af van de mate waarin de arm is geïrriteerd en hoe lang u al last heeft! Dus hoe eerder u begint met acupunctuur, hoe sneller u van uw tennisarm of golfarm af bent!
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, belt u dan gerust met Emmy Hufner  tel.nr. 06-49649965 of mail naar info@jingmai.nl!
Graag tot ziens!