Acupunctuur en zwangerschap

Acupunctuur en zwangerschap!
In deze nieuwsbrief vind je informatie over acupunctuurbehandelingen tijdens je zwangerschap!
Vanaf het moment dat je zwanger bent, verandert er een heleboel in je lijf. Al deze veranderingen horen bij het natuurlijke proces om je lichaam in staat te stellen je kindje te laten groeien en uiteindelijk geboren te laten worden. Soms leiden deze veranderingen echter tot vervelende klachten zoals ochtendmisselijkheid, braken, maagzuur, dikke enkels, psychische stress of vermoeidheid. Acupunctuur tijdens je zwangerschap is volkomen veilig. Na een paar acupunctuur-behandelingen voel je je weer een stuk beter.
Het doel van acupunctuur is het herstel van de natuurlijke balans te bewerkstelligen met behulp van hele kleine naaldjes. Elke klacht wordt vanuit de Chinese Geneeskunde gezien als een verstoring. Vaak heb je maar een paar behandelingen nodig om van je klachten af te zijn. Dan kun je daarna weer lekker genieten van je zwangerschap!
Mocht je kindje( vanaf 34 weken) in een stuit liggen, dan kun je met behulp van een warme moxa-stick (bijvoetkruid) je kindje laten draaien.
Vanaf je 36-ste week is het aan te raden 1 keer per week bij je acupuncturist langs te gaan om zo lichaam en geest te versterken en te ondersteunen in de voorbereiding op de bevalling.

Heb je nog vragen over wat acupunctuur kan betekenen voor jou en je baby of wil je meer informatie, bel dan gerust met Emmy Hufner tel.nr.06-49649965 of kijk op de website www.jingmai.nl.

Graag tot ziens!